Aktuelle tilbud

Få transientbeskyttelse installeret i din gruppetavle

Få installeret transientbeskyttelse i din gruppetavle for kr. 3.995,00 inklusive moms.

Det er pr. 1. juni 2019 blevet et krav, at der på nye installationer skal foretages en risikovurdering, som viser om man skal beskytte installationen med overspændingsbeskyttelse – også kaldet transientbeskyttelse. Hvis det ikke er muligt at udarbejde risikovurderingen, så skal der installeres en transientbeskyttelse.

I boliger kan man udelade transientbeskyttelse og risikovurdering, hvis installationen som skal beskyttes, udgør en værdi på mindre end 20% af hvad det koster at købe og installere transientbeskyttelse.

Hvad er transientbeskyttelse?

Transientbeskyttelse er et komponent, som installeres i gruppetavlen – og eventuelt andre steder – og som beskytter mod overspændinger. Overspændinger kan opstå ved fejl ude i forsyningsnettet, men opstår oftest i form af lynnedslag i jord eller træer. Overspændinger kan give voldsomme følgeskader på elinstallationer og brugsapparater.

Det er en generel misforståelse, at et lyn skal slå direkte ned i et hus for at gøre skade. Lynnedslag i jord og træer kan påvirke installationer som løber i jorden i området og som forsyner huse, lygtepæle m.v. En transient kan strække sig så langt som to kilometer væk fra nedslagsstedet.

Med hyppige tordenbyger, særligt i sommermånederne, giver det rigtig god mening at beskytte bedst muligt mod overspændinger. Både i nye installationer, men også i eksisterende og ældre installationer er det fornuftigt. Transientbeskyttelsen forhindrer ikke lynnedslag, men begrænser skadesomfanget og ofte endda helt eliminerer overspændingen inden den når ud i boligen.

Tilbuddet er gældende i en radius af 35 km fra vores adresse i 4690 Haslev. Tilbuddet er gældende for både private og erhverv. Prisen forudsætter at der er ledig plads i tavlen til transientbeskyttelsen, at tavlen sidder let tilgængeligt og at der i forvejen er et fungerende jordingssystem i tavlen. Hvis du er interesseret i en løsning med transientbeskyttelse, men ikke kan leve op til de ovenstående betingelser, så kontakt os for et særskilt tilbud.

+45 27 48 97 96

Få et tilbud