Om LJ Electric

Vi vil være el-branchens foretrukne samarbejdspartner

LJ Electric har erfaring fra de mindste el-installationsopgaver i private hjem til entrepriser på store byggepladser. Vi har serviceaftaler med flere boligselskaber på Sjælland, hvilket betyder, at vi sørger for at udbedre fejl, der løbende opstår i større boligkomplekser.

Få et uforpligtende tilbud

Vores mission

LJ Electric er en innovativ virksomhed, der sætter kunderne forrest. Dels ved at imødekomme deres behov for udvidede åbningstider uden tillæg. Dels ved at udføre kvalitetsarbejde hver gang og hele tiden være up-to-date med den seneste teknologi og løsninger til ikke mindst solcelleanlæg og andre former for grøn energi. Dels ved at gøre mere end hvad der forventes af os og ved at skabe tryghed for hver enkelt kunde.

Vores vision

At være den foretrukne elinstallatør på grund af fleksibilitet, og at den enkelte kunde altid er i centrum. Samt at være førende inden for solcelleanlæg og andre former for grøn energi – både hvad angår til salg, rådgivning og installation i hele Danmark. 

Historie

Ejer af LJ Electric, Lasse Jensen

LJ Electric har været en succes lige fra starten – trods krisetider generelt i elinstallatør branchen. Det er der mange grunde til. Først og fremmest var strategien klar, længe inden vi påtog os den første opgave. Samtidig har vores naturlige tilgang til arbejdet vist sig at passe godt til de ønsker og krav, som vores kunder har. Vi leverer kvalitetsarbejde til den aftalte tid. Noget der burde være en selvfølge, men desværre ikke altid er det. Hos os er tryghed et bærende element i vores arbejde. Tryghed for at fagligheden er i orden, tryghed for at vi rydder op efter os, tryghed for at en aftale er en aftale. 

Med snart 10 år på bagen har LJ Electric løst autoriserede el-opgaver for mange kunder – både private og erhvervsvirksomheder. Det geografiske udgangspunkt er fra hovedsædet i Dalby samt underafdelingen i Greve, men vi løser opgaver over hele Sjælland heriblandt Haslev, Næstved og Køge.

 

 

Få et tilbud