AKTUELLE TILBUD

Få et effektivt elsyn af dine elinstallationer

Et elsyn anvendes typisk til at fremlægge tilstanden af en elinstallation i forbindelse med et salg af en andelsbolig eller blot for at give vished om at man kan bo trygt og sikkert i sit eget hjem.

Det kan være en rigtig god idé at få udført et elsyn. Ulovlige installationer kan være kilden til brand, – og personskader, og kan blive en dyr affære, hvis ikke de udbedres.

Hvad indebærer et elsyn?

Ved udførelse af et elsyn får du besøg af en uddannet og erfaren elektriker eller elinstallatør. Vedkommende vil udføre en grundig stikprøvekontrol af dine elinstallationer og kontrolmåle om dine komponenter i gruppetavlen fungerer efter hensigten. Der udarbejdes en skriftlig rapport med billedmateriale som sammen gennemgås og som du får tilsendt pr. e-mail. Vi vil efterfølgende kunne give et tilbud på udbedring af eventuelle ulovlige installationer, hvis du ønsker dette.

Tilbudspriser for elsyn:

  • Op til 100 m2: 1895 kroner inklusiv moms.
  • 100 – 199 m2: 2795 kroner inklusiv moms.
  • 200 – 299 m2: 3695 kroner inklusiv moms.

Har du en bolig, der er større end 299 m2, så kontakt os, og vi udregner en særskilt pris til dig.

Hvis du ønsker en komplet gennemgang af dine elinstallationer i stedet for en stikprøvekontrol er dette også muligt. Kontakt os for at høre mere.

Tilbuddet er gældende i en radius af 35 km fra vores adresse i 4690 Haslev. Tilbuddet er gældende for både private og andelsforeninger.

Vi gør i øvrigt opmærksom på, at et elsyn og et el-eftersyn ikke er det samme. El-eftersyn foretages i forbindelse med ejerskifteforsikringer på huse. Elsyn gælder kun for andelsboliger, udlejningsejendomme eller for personer som blot ønsker en kvalitetskontrol af deres elinstallationer. 

+45 27 48 97 96

Få et tilbud