Vi klarer dine elinstallationer i Greve, Køge, Næstved, Dalby og omegn

Struktureret Elinstallationer

Har du udfordringer med dine elinstallationer? tilbyder vi hos LJ Electric gerne vores ekspertise. Med mange år i branchen som elinstallatør og elektriker kan vi udføre en lang række elinstallationer. Eksempler på elinstallationer og renoveringer vi kan udføre for dig:

  • Udskiftning af ledninger (fra stofledninger til plastledninger).
  • Opsætning af belysning
  • Etablering af solceller
  • Elinstallationer til nybyggerier
  • Opsætning og udskiftning af stikkontakter
  • Renovering af ulovlige elinstallationer

Et tjek af dine elinstallationer

Vi anbefaler altid vores kunder, at de engang imellem tester deres HFI, - eller HPFI-afbryder i deres gruppetavle. Du tester afbryderen ved at trykke på "test-knappen", hvorefter den skal afbryde for strømmen. Dette gøres for at sikre, at den er funktionel og at den motioneres og dermed ikke gror fast. Fejlstrømsafbryderen beskytter mennesker og dyr mod farlige stød ved fejl på brugsgenstande f. eks. og afbryder her for strømmen inden den når et livstruende niveau. Har du ikke testet din fejlstrømsafbryder løbende, og den måske derfor er groet fast, vil den ikke kunne afbryde for strømmen ved fejl og dermed yder det ingen beskyttelse mod personen eller dyret, hvis uheldet er ude. Vi kommer gerne ud og giver et service tjek af dine elinstallationer, så du kan føle dig tryg i dit eget hjem. Vi har hele tiden et fast tilbud på udskiftning af fejlstrømsafbrydere. Gør brug af vores tilbud, hvis fejlstrømsafbryderen ikke afbryder for strømmen, når man trykker på test-knappen. Se vores tilbud her

Kontakt os for nye elinstallationer

Uanset om du skal have etableret større eller mindre elinstallationer er vores elektrikere klar til at udføre arbejdet for dig. Dette gælder også ved renovering af el. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for råd og vejledning til dine elinstallationer. Vi servicerer hovedsageligt elinstallationer i Dalby, Greve, Næstved, Hellerup og Vedbæk. Men kører gerne ud på hele Sjælland. Kontakt os for en uforpligtende samtale om din opgave.

Kontakt

Mail

Ring 27 48 97 96

Skriv en mail

Kundeudsagn

Vi kan varmt anbefale LJ Electric. Fra første møde har det været en fornøjelse med deres venlighed, udtalte grundighed og sans for detaljer. Jeg følte virkelig, at de satte kunden i højsædet og satte en stor ære i høj kvalitet og ærlig rådgivning.


Sara Maria Sörensson Gade, Rødovre